понедељак, 27. мај 2013.

Promocija SERBIAN BREnd-a , Cannes 2013


                            Modeli Serbian BREnd-a privukle su pažnju fotoreportera u Kanu


Na ovogodisnjem filmskom festivalu u Kanu bilo je kao i prethodnih godina svega – i najvećih holivudskih zvezda i parade glamura, skupocenih dijamantskih orglica i haljina, ali i stotine hiljada šetača željnih dobrog provoda i prilike da budu vidjeni tamo gde je u ovom trenutku to najpopularnije na planeti. Medjutim, sve te zvezde i zvezdice gotovo da su se gasile pred iznenadjujućim naletom „uragana lepote“ iz Srbije, praćenog pojmom „Serbian BREnd“ koji je u pravom smislu reči osvojio Kan!

Pod dirigentskom palicom predsednika projekta  „Serbian BREnd“-a gospodina Zorana Milinkovića, devojake što iz Srbije, što iz naše dijaspore svakodnevno su šetale čitavom Azurnom obalom promovišući najpoznatije brendove po kojima je naša zemlja u svetu poznata. Bilo je više nego lepo videti šetače, ali i poznate ličnosti kako na ulicama Kana zastaju zatečeni zbog “fatalne” kombinacije prelepih i zgodnih devojaka i onoga sto su nosile na sebi. A nosile su majice, haljine, šešire na kojima su oslikavani SRPSKI BRENDOVI  „Mećavnik“, „Tenis“, „Malina“, „Višnja“ odnosno sve ono po cemu smo poznati širom sveta. Ljudi su se masovno raspitivali o „Serbian BREndu“, o Srbiji, i naravno o devojkama.
Ovu promociju podržao je i Novak Đoković i nejgova devojka Jelena Ristić, i u to ime predsednik ove kampanje Zoran Milinković  uručio mu je komplet srpskih zastava "Serbian BREnd".
Akcija “Srpska zastava u svakoj srpskoj kuci” pokrenuta je 2011 godine u okviru projekta "Serbian BREnd" .

O uspehu ove promocije predsednik "Serbian BREna"-a Zoran Milinković rekao je:

" Kao i proslih godina i ove godine smo uspeli napraviti "pometnju" medju brojnim ucesnicima filmskog festivala i posetiocima koji se nisu uopste nadali ovakvoj agresivnoj promociji Srbije u centru svetskih zbivanja.Nama to uopste nije smetalo cak je i prijalo kako su nas "jurili"po ulicama Kana fotografi,reporteri,snimatelji i posetioci da se slikaju sa nasim lepim modelima obuceni u kostimima boje srpske zastave .Skromno receno pogodili smo u epicentar mesto i vreme za nasu svojevrsnu akciju promovisanja neke tamo male drzave -SRBIJE.
 Moram napomenuti da nam je od velike pomoci bio lik i delo NOVAKA DJOKOVICA najveceg srpskog brenda i borca za cast SRBIJE i njihovih gradjana.Za svaku pohvalu i za nas iznenadjenje kada nam je NOLE LEGENDA uzivo dao podrsku kada smo ga posetili u Monte Karlu na treningu i poklonili mu za njegov rodjendan komplet srpskih zastava -simbola akcije "SVAKA SRPSKA KUCA-SRPSKA ZASTAVA" koju vodi nas SRPSKI INSTITUT ZA JAVNU DIPLOMATIJU IZ BRISELA.Kao i prosle godine i ove je godine podrzao ovu nasu akciju kao i SERBIAN BREnd.Njegova snaga i hrabrost je svetskih razmera i mnogo nam je lakse promovisati SRBIJU sa njegovim likom-priznajem ali kao sto on cesto kaze a ja cesto ponavljam nemoze jedan covek sam sve uraditi to moramo svi." 

             Promocija Serbian BREnd-a  Zoran Milinković i  Novak Đoković

                                     Promocija Serbian BREnd-a , Azurna obala 

 

                       Modeli Serbian BREnd-a                             

 


   Promocija Serbian BREnd-a  Zoran Milinković i Jelena Ristić


Нема коментара:

Постави коментар